Over mij

Over mij

Ik ben Margreet Hartings-van Duijvenbode en ruim 25 jaar als leerkracht in het basisonderwijs werkzaam geweest. Ondanks de liefde voor het vak, heb ik besloten nog een andere weg in te slaan. Ik heb de opleiding voor leefstijlcoach gevolgd en mijn Cool-licentie behaald.
Een rol als coach past goed bij mij. Ik ben betrouwbaar en objectief, laat mensen in hun waarde, kan goed luisteren en heb respect voor de keuzes die iemand maakt. Het gaat erom dat je vanuit je eigen kracht mag groeien en jouw doelen kunt behalen.
D.m.v. leefstijlcoaching wil ik volwassenen begeleiden naar een gezondere versie van zichzelf.

Uit eigen ervaring weet ik dat het leven hectisch kan zijn. Je bent druk met je gezin, je werk, zorgen voor anderen en noem maar op. De jaren vliegen voorbij en voor je het weet kom je ergens tot de conclusie dat jij jezelf vergeten bent.
Ook ik heb een tijd gekend waarin ik de regie over mijn eigen leven kwijt was. Werk, gezin enz. gingen altijd voor en door. Sporten stond op een laag pitje, ik woog 15 kilo zwaarder en had gewrichtsklachten. Ik voelde me vaak ongezond, kon me slecht ontspannen en had veel last van stress. Dit kon niet de bedoeling van mijn leven zijn…….

Na wijs beraad kwam ik tot de conclusie:

De tijd is rijp, het roer moet om!

Deze spreuk van Loesje heeft me daarbij geholpen en is nog steeds een inspiratiebron voor mij.

Het heeft er aan bij gedragen dat:

  • Ik met mijn directeur in gesprek durfde te gaan.
  • Ik eerlijk durfde te bespreken dat de stress me te veel was.
  • Ik hulp zocht om de juiste beslissing te nemen.
  • Ik durfde te stoppen in het onderwijs.
  • Ik weer regie over mijn eigen leven kon nemen.
  • Ik mijn leefstijl positief veranderde.
  • Ik op mijn 54ste nog aan een nieuwe carrière begon.

Een carrière als leefstijlcoach, omdat ik hoop dat ook jij weer een gezondere en gelukkigere versie van jezelf mag zijn. Ik help je graag!

Schuiven naar boven